hren

PRIDRUŽITE SE DINI 7. SVIBNJA I PODRŽITE JE U HUMANITARNOJ AKCIJI S POČETKOM U 14 SATI NA GOSPINOM OTOKU U SOLINU ILI JE DOČEKAJTE NA SPLITSKOJ RIVI OKO 17.30 SATI

Dina Levačić prije dvije godine plivala je od Trogira do Splita za udrugu Anđeli, a prošle godine od Omiša do Splita za udrugu Moje dijete Solin. Na blagdan sv. Duje ove godine humanitarni maraton pliva za Centar za rehabilitaciju Mir.

Centar za rehabilitaciju Mir je ustanova koja brine o oko 80 odraslih korisnika od kojih su neki na trajnom smještaju, neki na dnevnom boravku, a neki žive i u inkluziji u Kaštelima i Solinu. U centru se također provodi i rana intervencija za djecu. Neke od mnogobrojnih aktivnosti u centru su likovna radionica, glazbena radionica, sportske aktivnosti i još mnogo toga.

I ovoj kao i mnogim takvim ustanovama, nedostaje financijskih sredstava da bi se program provodio još kvalitetnije i prikupljanje tih sredstava je primarni cilj ove humanitarne akcije. 

Ova simpatična djevojka iz Mravinaca kazala je – Bila bi šteta ne učiniti nešto kada mogu i to za one kojima je najpotrebnije, a to su upravo štićenici Centra za rehabilitaciju ˝Mir˝.  

Dođite u ponedjeljak na južnu stranu Gospina otoka u Solinu i podržite Dinu, prvu Hrvaticu koja je preplivala La Manche. Dina je tek i šesta osoba i druga žena u povijesti daljinskog plivanja koja je za 90 dana isplivala trostruku krunu daljinskog plivanja: mostove Manhattana u New Yorku, kalifornijski zaljev od otoka Cataline do San Pedra, te La Manche.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij