praznjenje

Danas sa radom započinju otpadomjeri u Štafiliću i  Novome nakon što su korisnicima podijeljene korisničke kartice za otvaranje otpadomjera.  Svi polupodzemni spremnici na sebi imaju ugrađen otpadomjer kako bi se omogućilo individualno korištenje.

Otpadomjer je važan dio polupodzemnog spremnika jer osigurava svakom korisniku individualno korištenje i plaćanje samo onoliko otpada koliko ubaci u spremnik.

Naime, otpadomjer se koristi na način da se u utor ubaci korisnička kartica, nakon toga se pojavi zvučni signal koji označava da se otpadomjer može koristiti.

Nakon prestanka zvučnog signala potrebno je ručicu gurnuti prema naprijed kako bi se otpadomjer otvorio i odložiti vrećicu za otpad.

Otpadomjer je namijenjen za svakodnevno korištenje i dimenzioniran je standardno za vrećice od smeća kakve kupujemo u trgovinama i držimo u kućnoj kanti za smeće. Približno od 25 do 30 litara. Veće vrećice neće stati.

Nakon što se vrećica odloži potrebno je ručku vratiti u prvobitan položaj.

Svi korisnici su, zajedno sa korisničkom karticom dobili informaciju o početku rada otpadomjera i detaljna uputstva kako ga koristiti.

Sve će lokacije polupodzemnih kontejnera bili pod videonadzorom kako bi se izbjeglo ilegalno odlaganje.

Korisnici koji nisu zatečeni prilikom podjele kartica te nisu dobili korisničke kartice mogu se javiti u Zeleno i modro na broj: 021-535-068 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

praznjenje


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno