pozar gumenjaci mala

Požar, koji je izbio večeras nešto iza 20 sati, kako neslužbene informacije govore, u krugu privatne tvrtke, gdje su smješteni plastični i gumeni brodovi, sjeverno od Ceste dr. Franje Tuđmana u Kaštel Novom, lokaliziran je u roku desetak minuta, no vatrogasci su i dalje ostali na požarištu te gase i prate stanje s vatrom.

Kako smo javili, dojavu o požaru  u DVD-u Kaštela zaprimili su u 20.22 sata te su na teren odmah izašli dežurni vatrogasci, kojima su se priključile i kolege iz DVD-a Mladost i DVD-a Kaštel Gomilica.

Požar je lokaliziran u 20.40 te se nastavilo s gašenjem. kako su nas vatrogasci informirali, hangar je udaljen od stambenih i drugih objekata i nije bilo opasnosti da se požar proširi na neki od njih.

U krugu tvrtke, u kojoj su plovila bila, ne samo u hangaru nego i na suhom vezu, vatra je progutala nekoliko brodova, a nekoliko ih je oštećeno. Vatra je zahvatila i objekt pa se može zaključiti da je nastala velika materijalna šteta.

Požar je gasilo 14 vatrogasca DVD-a Kaštela sa tri vozila, DVD Gomilica sa sedam vatrogasca i tri vozila te DVD Mladost s jednim vozilom i trojicom vatrogasca.

Uzroci požara te nastala materijalna šteta utvrdit će se nakon policijskog službenog očevida.

Foto: K. Topić (PGK)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno