hren

Među organizacijama, udruženjima, ustanovama i institucijama koje su sa svojim članovima i korisnicima tijekom ovog razdoblja stvorile elektronske, digitalne i virtualne suradnje je i Hrvatska gospodarska komora, gdje su s ciljem ublažavanja posljedica krize uzrokovane epidemijom koronavirusom, a  u sklopu platforme Digitalna komora pokrenuli novu e uslugu - HGK Poveznica.

Riječ je o usluzi koja je prvenstveno namijenjena, članicama Hrvatske gospodarske komore, a kroz koju im je omogućena promocija proizvoda i usluga te izravno povezivanje postojeće domaće ponude i potražnje u pod učju proizvoda, usluga, transporta i mogućnosti plasmana na tržište.

- Vjerujemo kako će vam platforma Digitalna komora te e-usluga HGK Poveznica olakšati poslovanje u ovim izazovnim vremenima te kako ćete uz pomoć ove usluge ostvariti svoje poslovne ciljeve – poručili su iz HGK.

Za sve dodatne informacije članice mogu direktno kontaktirati Hrvatsku gospodarsku komoru, a više informacija o e-usluzi HGK Poveznica dostupno je ovdje


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij

  Pokrovitelj rubrike Gospodarstvo - Cemex Hrvatska