hren

PROGRAM ZA OVU SUBOTU
Ovog vikenda Dani kaštelanskog kazališta u Kulturni centar u Kaštel Lukšiću donose čak četiri predstave, pa će tako u subotu, 3. listopada publika  imati priliku vidjeti video projekciju predstave  „Diva Grabovčeva“ te predstavu „Mlodo ludo, storo bez pameti“

Sinjsko pučko kazalište, zbog bolesti glumaca, ovog puta neće izvesti svoju predstavu „Diva Grabovčeva“, za koju je tekst napisao fra Blago Karačić, a režirao je Željko Viculin, već će zainteresirana publika imati prigodu pogledati video snimku predstave.
No, sinjski amaterski glumci u Kaštela će s drugom predstavom stići 10. listopada pa svi koji budu željeli pogledati njihovu glumu uživo to će moći tada učiniti.

Video snimku predstave „Diva Grabovčeva“, koja govori o događajima u 17 stoljeću i o ljepotici Divi koju je na Vran planini ubio turski beg jer je odbila postati njegovom ženom, možete pogledati s početkom u 18 sati.

A u 20 sati na kazališne daske 10. Dana Kaštelanskog kazališta izaći će članovi pučke amaterske glumačke fameja Dišpet iz Zavale s otoka Hvara, s predstavom „Mlodo ludo, storo bez pameti“. Naravno riječ je o komediji koja donosi priču o ostarjelom otočkom galebu  koji galebari po staračkom domu. 
Za predstavu je tekst napisala Natalie Ann Lučić, koja ujedno potpisuje i režiju predstave.

Za obje predstave još uvijek ima mjesta, a kako je broj mjesta ograničen zbog mjera zaštite od koronavirusa, preporučeno je svoje mjesto rezervirati pozivom na broj mobitela 095/634-7352.
Ulaz na sve je predstave besplatan, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij