crtez mala

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Kaštela organizirala je među ostalim i virtualni likovni natječaj „Najdraži lik iz hrvatske priče/bajke/knjige” koji je bio namijenjen predškolcima i osnovnoškolcima. Na facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela postavljeni su svi pristigli crteži  te su u desetodnevnom glasanju izabrani crteži u dvije kategorije s najviše glasova.

Radovi koji su prikupili najviše vaših oznaka „sviđa mi se” su u kategoriji predškolac, crtež Maje Tadin iz DV Mendula i u kategoriji osnovna škola, crtež Ane Vicković iz OŠ prof. Filipa Lukasa. Autori najboljih radova nagrađeni su besplatnim jednogodišnjim članstvom u GKK i knjigom, odnosno slikovnicom.

Na natječaj je pristiglo 38 crteža, od toga 30 za kategoriju predškolac, a osam za kategoriju osnovna škola. U desetodnevnom virtualnom glasovanju, rad Maje Tadin je prikupio 218 oznaka „sviđa mi se“, a rad Ane Vicković 80.

- Čestitamo pobjednicima, a svima ostalima zahvaljujemo na trudu i nadamo se da će i dalje slati svoje radove na sve raspisane natječaje Gradske knjižnice Kaštela – stoji na facebook stranici GKK.

crtez tekstAna Vicković 2.c

Sve crteže natječaja „Najdraži lik iz hrvatske priče/bajke/knjige” možete pogledati OVDJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada