knjiznica natjecaj

„PINKA SMIJA“
Gradska knjižnica Kaštela produžuje rok za slanje priča na natječaj za najbolju kratku humorističnu priču, odnosno glendu,batudu ili istinitu anegdotu iz života na hrvatskom standardnom jeziku ili na čakavštini.

Kratke šaljive priče iz života "naši' stari', koje su se dogodile Vama osobno ili Vašim roditeljima ili (pra)bakama i (pra)djedovima ili ste ih možda negdje čuli, a izmamile su Vam osmijeh na lice, možete poslati do 12. veljače na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tri najbolje priče bit će objavljene na mrežnoj stranici Gradske knjižnice Kaštela te će biti predstavljene na humorističnoj večeri koju će organizirati Gradska knjižnica Kaštela u vrimenu ‘o maškar 2022. ukoliko to okolnosti budu dozvoljavale.

Dok će sve priče koje Povjerenstvo odabere biti tiskane u zborniku i predstavljene u emisiji Kad se smijah tad i bijah na Radio Splitu, u emisiji Zdravi i veseli bili Gradske knjižnice Kaštela i na Večeri glendi i batudi u kolovozu ove godine.

- Svima želimo mnogo smijeha i radosti dok se budu prisjećali šaljivih događaja i dok ih budu pisali i slali na natječaj. Smijeh je lijek! – poručuju iz Gradske knjižnice Kaštela.

Foto: Lucija Jagnjić


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno