Drugi službeni trening spusta za završnicu Svjetskog kupa u alpskom skijanju u Lenzerheideu u Švicarskoj otkazan je u utorak zbog loših vremenskih uvjeta, čime je dovedeno u pitanje održavanje utrka u srijedu, objavila je Međunarodna skijaška federacija (FIS).

- Zbog velikih količina snijega, sadašnjih vremenskih uvjeta s jakim vjetrom te radova na stazi, trening je otkazan, priopćio je FIS.

Prvi trening u ponedjeljak nije se održao zbog snježnih padalina na skijalištu Grisons.

Spust za skijašice i spust za skijaše na rasporedu su u srijedu, ali je obavezno da se prije utrke održi barem jedan službeni trening.

FIS još nije objavio otkazivanje utrka spusta predviđenih za srijedu jer još ostaje mogućnost da organizatori ubace dva treninga sutra ujutro prije samih utrka. No, to je također upitno s obzirom na lošu vremensku prognozu za srijedu.

Otkazivanje brzinskih utrka odgovara Francuzu Alexisu Pinturaultu i Slovakinji Petri Vlhovoj, koji su vodeći u ukupnom poretku skijaša i skijašica s malom prednosti ispred Švicaraca Marca Odermatta i Lare Gut Behrami, specijalista za brze discipline.

Izvor: HRT


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada