hren
 

FINALE KUPA 'SNJEŽANA UŠIĆ'
Odbojkašice OK Kaštela i HAOK Mladosti susrest će se u još jednom finalu odbojkaškog Kupa u subotu, 12. rujna u 16 sati u Zadru.

Zagrepčanke posljednje tri godine 'vladaju' hrvatskom odbojkom. Još nijedan klub nije na pravi način odgovorio zahtjevima njihove igre, pa tako ni 'Malene' koje protiv njih imaju negativan međusobni omjer. No, uvjerljiva pobjeda protiv Rijeke može dati dodatno samopouzdanje pred utakmicu u kojoj se može svašta dogoditi. I u odbojci bi se reklo: 'lopta je okrugla'.

„Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i da ćemo igrati vrhunsku odbojku. Mladost je vrlo jaka ekipa s kojima nema zezancije. Mislim da nam je ovogodišnja ekipa kvalitetna i da im možemo dati otpor. Svi željno iščekujemo tu subotu“, rekla je uoči utakmice Kaštelanka Ivana Prkačin.

Prednost domaćeg terena neće imati ni Zagrepčanke ni Kaštelanke. Finale se igra u Zadru, u dvorani na Višnjiku. Zbog epidemioloških mjera tribine će biti zatvorene za navijače, ali će se utakmica prenositi u izravnom prijenosu na Areni 1.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij