hren

HNK Jadran iz Kaštel Sućurca ovu je sezonu u natjecanju 1. Županijske lige završio tek na jedanaestom mjestu, s osvojenih 26 bodova iz 26 utakmica i s gol razlikom od četiri gola u minusu. No, za sljedeću sezonu najavjuju borbu za prvi dio tablice.

Igrači Jadrana u ovom su trenutku na kratkom odmoru od nogometnih obveza, a s treninzima kreću za desetak dana. Na prvim treninzima dočekat će ih promjena jer umjesto dosadašnjeg trenera Zdravka Markovića prvu momčad vodit će Radoslav Tomas.

Marković, koji je u Jadran došao prije nepunu godinu dana, svoju trenersku budućnost gradit će, prema neslužbenim informacijama, u NK Rudeš.

Radoslav Tomas poznat je kaštelanskoj nogometnoj obitelji, a iza njega je skoro 18 godina trenerskog rada i to uglavnom s mlađim kategorijama druga dva kaštelanska kluba, Vala i GOŠK-a, gdje je i sam u mlađim danima igrao. Kraće vrijeme trenirao je i seniore GOŠK-a, a u narednoj sezoni nastojat će od igrača Jadrana izvući maksimum te osigurati visoko mjesto na tablici.

Igračka struktura Jadrana za nadolazeću sezonu ostaje uglavnom ista, iako se govori o nekoliko pojačanja, No, o kojim se imenima radi, za sada u Jadranu nisu željeli najavljivati, dok se ne postignu konkretni dogovori.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij