kosarka ribola analitice

Ribola nije uspjela, lider Prve lige Hermes Analitica ipak je bila presnažna za Kaštelane te su na Sokolani upisali svoju devetu pobjedu u isto toliko mečeva. Ribola je na omjeru 6-3 i uspješno brodi prema Ligi za prvaka.

U prvih 20 minuta Kaštelani su se dobro držali s prošlosezonskim premijerligašem. Dapače, na odmor se odlazi s minimalnom prednost Kaštelana, 46:45. Domaći su egal držali do 55:55, a tada se utakmica lomi, Hermes brzo odlazi na desetak razlike i to je bilo to. Čak se ne može kazati da su gosti nešto podigli svoju igru, više su domaći igrači imali pad koncentracije, promašenih nekoliko otvorenih šutova, lopta il' dvije "u bunar" bez nekog pritiska obrane, ekipa poput Hermes Analitice to koristi.

Na kraju 82:92, puno poena, očekivano u utakmici Hermesa. Kod domaćih najprecizniji Mario Krešić s 23 poena, treba i Antu Delaša spomenuti, na 13 poena je nadodao i deset asistencija. Kod gostiju s 26 poena i ubitačnim šutom 10-12 iz igre najbolji Vito Kučić.

Ribola - Hermes Analitica 82:92 (46:45)

Ribola: Vidović (10), Galić (8), Delaš (13), Krešić (23), Marasović (8), Sanader (6), Klepo (3), Murko, Rašetina, Biočić, Markota (6), Elez (5)

Hermes Analitica: Jelavić (13), Mileković (17), Zanki (3), Šutalo (7), Svoboda (5), Jakšić, Jurički, Kučić (26), Kordić (8)

Foto: KK Ribola (facebook)


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada