odbojka juniori

Unatoč neigranju glavnog dizača Ive Mustapića juniori OK Ribola Kaštela ovaj su vikend u Zadru pokorili domaću konkureNciju i drugu godinu zaredom osvojili juniorsko prvenstvo Hrvatske. 

U finalnom turniru našlo se šest ekipa i Kaštelani su bili uvjerljivi protiv svih. No, treba napomenuti da je potencijalno najveći protivnik, zagrebačka Mladost, bila spriječena da nastupi zbog zdravstvenog biltena ekipe, tako da je ta utakmica registrirana 3:0 za Ribolu. Uz tu administrativnu pobjedu, Kaštelani su na parketu svladali Rijeku, Daruvar, osječku Mursu te domaćina Zadar i tako sa stopostotnim učinkom uzeli titulu. 

- Čestitam momcima na osvojenoj tituli i na želji za pobjedom koja je bila vidljiva u svakoj utakmici. Zadovoljan sam jer su se znali nositi s ulogom favorita i očekivanjima stručnog stožera. Još jednom smo pokazali kvalitetu rada škole odbojke u svim dobnim kategorijama koja raste iz godine u godinu i ponosni smo što je titula ostala u Kaštelima, kazao je trener i voditelj škole odbojke, Ivan Andromak. 

Obranu titule pohvalio je i trener prve ekipe, u koju će ovi mladi prvaci pomalo i ulaziti. .

- Čestitam ekipi i treneru Andromaku koji su dominantno i zasluženo osvojili prvenstvo. Mislim da je kuriozitet da neka ekipa osvoji prvenstvo bez dizača, jer Ivo Mustapić nije nastupio, a Ivan Martinović srednji bloker je uskočio i na taj način pomogao ekipi.

Puno veća stvar od zlata je velika količina talentiranih igrača koji mogu nositi klub, ali i reprezentaciju u budućnosti, kazao je trener seniora Ivan Rančić. 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno