nogomet8

Sva tri kaštelanska kluba ovaj vikend igraju na domaćem terenu, a sva tri duela bi na svoj način trebala biti zanimljiva. Ponajprije, GOŠK u Gomilici igra derbi kola s drugoplasiranim Omladincem. Vranjičani ove polusezone igraju jako dobro i ovo svako neće biti lagan dvoboj za trenutačnog lidera prvenstva, koji je već osigurao poziciju broj jedan. Dvoboj je na rasporedu sutra u 17.30 sati.

Zanimljivo će biti i u Sućurcu, ne toliko zbog Jadrana koliko zbog gostiju, dolazi Postira-Sardi koja se žestoko bori da pobjegne s trenutačno posljednjeg mjesta na ljestvici. Tako da Sućurani mogu očekivati nabrijanog i motiviranog protivnika. Uz sve to, utakmica je u nešto ranijem terminu, sutra u 16.45 sati, a obzirom kako je zagrijalo, neće biti baš hladno igračima, trebat će se oznojiti.

Val pak igra protiv Imotskog u Starome sutra od 17.30 sati, a protivnik im je Imotski, ekipa plasirana točno prije Kaštelana u ovom trenutku. Dapače, Val bi ih s tri boda pretekao i stao na poziciju točno iza Jadrana iz Kaštel Sućurca. Kako je izgledao početak sezone, bio bi ovo ogromni uspjeh za mladu ekipu Vala.

tablica nogomet02


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno