muluma

Svjetska latino pop zvijezda, kolumbijski pjevač Maluma nastupit će 24. veljače 2022. u zagrebačkoj Areni u sklopu svjetske turneje “Papi Juancho World Tour 2022”, najavio je organizator koncerta agencija A4 events

Opširnije...

caj djumbir

Svježi korijen đumbira možda izgleda neprivlačno i čudno, no u tom se malom kvrgavom moćniku krije mnoštvo dobrobiti za zdravlje. Upravo se u sezoni jesen/zima đumbir najviše konzumira jer uspješno štiti od upala i infekcija te pospješuje imunitet.

Opširnije...

servis2

Preporučamo vam da navratite do servisa na preventivni pregled vozila koji može biti i besplatan, a može isključiti razne potencijalne neispravnosti.

Opširnije...

ultra1

ULTRE u Miamiju, kao ni u Splitu, nije bilo ni 2020. ni ove godine, a organizatori su razveselili ekipu koja se nadala partijanju u Miamiju iduće godine.

Opširnije...

mozdani udar

U Hrvatskoj, kao i u Europi i svijetu, moždani udar je drugi uzrok smrti, a od te je bolesti lani kod nas umrlo 4950 osoba, odnosno 8,7 posto svih ukupno umrlih, objavio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u povodu Svjetskog dana moždanog udara, 29. listopada.

Opširnije...

hotel zagorje

Zagrebačko Dramsko kazalište Gavella apsolutni je pobjednik ovogodišnjeg Festivala hrvatske drame - 31. Marulićevih dana s ukupno šest nagrada, dodijeljenima u utorak navečer na završetku festivala u splitskome Hrvatskome narodnom kazalištu (HNK). 

Opširnije...

crna rupa

ASTRONOMI su došli do podataka koji sugeriraju da je prvi put u povijesti otkriven planet izvan naše galaksije, javlja BBC News.

Opširnije...

malamora mala

I ovaj vikend imate priliku uživati u našim specijalitetima uz glazbu uživo! U petak, 29. listopada, nastupa Toxik8 trio, dok u subotu, 30. listopada, imate priliku uživati u glazbenom nastupu Nocturno tria. Nastupi počinju u 19:30 sati.

Opširnije...

dupin ppp split2

Sapleten u konopce dupin nije mogao samostalno plivati, te mu je prijetila opasnost.

Opširnije...

 klapa svjuraj

PJESMA SE NALAZI NA ALBUMU „PLOVIT SE MORA“ , KOJIM JE KLAPA PROSLAVILA 20. OBLJETNICU POSTOJANJA
Klapa "Sveti Juraj" Hrvatske ratne mornarice ovih je dana predstavila svoj novi spot za pjesmu "Kad jednom ostaneš sama", a pozitivne reakcije njihove vjerne publike već pristižu sa svih strana.

Opširnije...

odjeca

Kada odjeći želimo dati malo finog mirisa i puno mekoće, onda koristimo omekšivače. Oni će uistinu omekšati tkaninu, reducirati statički elektricitet i dodati miris našem rublju. Međutim, neke tkanine ne bi se smjele tretirati omekšivačem.

Opširnije...

petrit

Kroz pet koncerata publici će se predstaviti ponajbolji svjetski gitaristi  iz Španjolske, Italije i Hrvatske

Opširnije...

kucna ljekarna

Pribor za prvu pomoć i kućna ljekarna vam mogu spasiti život. Osnovni lijekovi za kućnu ljekarnu mogu se držati u kutiji ili neseseru, nikako u ladici pok ključem. Poanta je da su lako dostupni i prenosivi.

Opširnije...

ovce madrid

Ulice Madrida bile su u nedjelju pune ovaca i odjekivale zvonjavom zvona dok su pastiri svoja stada vodili središtem španjolske prijestolnice, prateći drevne staze kojima se njihovo blago kretalo stoljećima.

Opširnije...

whatsapp

Čak i pametni telefoni s najvećim kapacitetima memorije za pohranu prije ili kasnije mogu postati zakrčeni raznoraznim datotekama i aplikacijama. Ako je došlo vrijeme za čišćenje, slijedite ove upute.

Opširnije...

batat

Njoki prženi na maslacu pa aromatizirani češnjakom i kaduljom? Može!
Ovaj super recept podijelila je s nama Matejka Buča, autorica kuharice Svaki dan nešto novo, koja je nedavno izašla iz tiska. 

Opširnije...

zrakoplov

Svaka od stranica radi tako da će vas nakon klika na željeni let preusmjeriti kod prijevoznika ili posrednika koji prodaje avionsku kartu.

Opširnije...

boranka1

Sađenjem pinjola u Sitnom Donjem završava 29. po redu 'Boranka', najveća volonterske akcija pošumljavanja u Dalmaciji. Nastala je kao odgovor na požar koji je prije četiri godine poharao istok Splita. 

Opširnije...

instagram3

Na ovakvu odluku utjecala je i pandemija jer su korisnici, s radom od kuće, Instagramu sve više pristupali i s računala, ne samo s mobilnih uređaja.

Opširnije...

art mala

Drugo izdanje "Art Clash Jam" festivala ulične umjetnosti održat će se na parkiralištu Konzuma na Sirobuji u subotu, 30. listopada, od 10 do 18 sati. Sive zidove parkirališta oslikavat će ukupno 18 dalmatinskih uličnih umjetnika, među kojima će se naći i javnosti dosad poptuno nepoznata imena. 

Opširnije...

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij