TRAŽE SE VOLONTERI
Ostalo je tek nešto malo više od mjesec dana do početka 9. Festivala mediteranskog filma Split, koji će se u ljetnom kinu "Bačvice" i kinoteci "Zlatna vrata" održati od 3. do 11. lipnja. Kompletan bogati filmski program ovogodišnjeg festivala bit će objavljen 20. svibnja, no svi oni koji žele biti dio ove najposjećenije kulturne manifestacije na ovom dijelu Jadrana već sada se mogu prijaviti na natječaj za volontere koji je otvoren do 15. svibnja.

Organizatori traže entuzijaste starije od 16 godina, koji imaju vremena i volje pomoći u organizaciji ovog vrijednog projekta u periodu od 2. do 12. lipnja.
- Predani rad volontera tijekom proteklih osam godina neizmjerno je pomogao FMFS-u, stoga i ove godine tražimo neumorne filmoljupce, timske igrače i komunikativne ljude da nam se pridruže. Volonteri su nam potrebni za svakodnevni rad u kinima, na blagajnama, info pultovima i u uredu za goste, za distribuciju festivalskih promo materijala, kako za vrijeme trajanja, tako i u periodu prije početka samog FMFS-a. Volonteri koji budu zaduženi za nešto odgovornije zadatke za svoj rad će dobiti i malu novčanu naknadu, dok svi ostali osim novog radnog iskustva i brojnih poznanstava, volontiranjem sebi osiguravaju slobodan ulaz na sve festivalske projekcije, a očekuje ih i FMFS poklon paket - poručuju organizatori.

Prijavnica se ispunjava na www.fmfs.hr, a odgovori na sva dodatna pitanja mogu se dobiti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij