hren

Nakon što je javnost prije godinu dana mogla po prvi put čuti pjesmu „37 Split Kaštela Trogir“, koja je kako joj samo ime kaže, posvećena legendarnoj 37-i, autobusnoj liniji kroz navedene gradove, ovih dana izašao je i video spot ove pjesme.

- Spot smo snimili za jedan dan, lani u ovo vrime, al je montaža trajala duže od sva tri Kuma zajedno pa je spot evo tek sad izaša. Vozač naše 37-me se uputija iz Prometove garaže na Solinsku skupit ekipu pa specijalno za ovu prigodu odvozija relaciju Solinska - Malačka. Usput je sta na Jadru u Solinu, onda u Sućurcu pa otiša do Pece na burek u Kambelovac, skupija putnike u Lukšiću, svratija do Dalmacijavina na porat u Starome, pa na Dračić i na kraju do planinarskog doma Malačka na manistru usuvo. Druga 37-ma krenila je iz garaže sa Sv. Ivana Birnja priko Nehaja pa do Gomilice i kroz tunel izašla na Kopilicu – u svom stilu kazao nam je o nastanku spota autor pjesme Mike O'Milla, odnosno Nikola Vugdelija.

Spot su osmislili i snimili članovi kolektiva Zavidane zmije, a projekt je vodio sam Mike O'Milla.

Mix i mastering odradio je majstor Saša Antić iz TBF-a .

- Bitno je napomenuti da je ova pisma kronika legendarne 37-me i posveta svim onim osobama i likovima koji se spominju u pismi jer su obilježili naše živote na pozitivan način – ustvrdio je Mike O'Milla, podsjećajući mnoge Kaštelane kako je bilo dio života provesti u 37-mi, ponekad naporno, ali nadasve nezaboravno i posebno.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij