hren

HLADNO VRIJEME TRAŽI ADEKVATNU ODJEĆU
Među one koji žele pomoći izbjeglicama koje stižu na područje Hrvatske, uključila se i Marina Kaštela, organizirajući akciju prikupljanja tople odjeće i obuće za izbjeglice u centru u Opatovcu.

- Hladno je i kišno i tisuće ljudi su promrzli i mokri, a među njima velik je broj djece. Pozivamo sve koji žele pomoći da donesu toplu zimsku odjeću u Marinu Kaštela.
Prikupljamo dječje zimske jakne svih veličina, dječje zimske cipele i čizme svih veličina (zalijepljene u paru krep trakom na kojoj piše veličina ili zavezane vezicama, ili gumicom s papirom na kojem je veličina), tople dječje majice dugih rukava svih veličina, tople i udobne dječje hlače svih veličina, tople čarapice i hulahopke, gaćice, dekice za bebe, ženske jakne, ženske cipele za ovo vrijeme, muške jakne i cipele, torbe i ruksake.

Molimo vas da sve donesete u posebnim vrećicama na kojima je označena vrsta i veličina, te vas molimo da ne donosite ljetnu odjeću i obuću. Pri odabiru robe, zapitajte se u što biste sebe i svoje dijete obukli po ovom vremenu, da znate da će biti cijeli dan ili noć vani – poručili su iz Marine Kaštela.

Sve navedeno može se donijeti u zgradu Uprave Marine Kaštela (bivše kino Jugovinil) radnim danom od 8 do 12, te od 16 do 18 sati.

Prikupljena odjeća bit će odvezena  u Zagreb organizacijama koje organiziraju volontiranje na terenu u kampu u Opatovcu (Unicef, Udruga Roda, MAZ).
Kontakt osoba za više informacija je Tena Romani, 099 4665 111


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij