hren

ULAZNICE PUŠTENE U PRODAJU
Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe Miroslav Škoro održat će veliki koncert povodom Dana grada Kaštela, u subotu, 4. ožujka s početkom u 20 sati u Gradskoj dvorani U Kaštel Starom

Iako u svojim pjesmama najčešće progovara o slavonskim motivima, Škoro je omiljen i rado viđen gost u Dalmaciji, stoga je njegov odabir za proslavu Dana grada Kaštela pravo osvježenje. U dvosatnom spektaklu Škoro će otpjevati neke od svojih najvećih hitova poput Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, Mata te dvije nove pjesme Vrijedilo je i Zadnja želja kojima se publika posebno veseli, jer će ih imati priliku po prvi puta čuti uživo.

Miroslav Škoro rođen je Osijeku 1962. godine. Iako diplomirani ekonomist, svoju karijeru je gradio na stihovima, izdao je 12 albuma u kojima se nalaze jedni od najljepših stihova ikad posvećenih ljubavi i domovini. Svoju kreativnost izražavao je i na drugim poljima, pa je tako     osmislio i bio voditelj dvije zabavno-glazbene emisije Država, selo, grad i Pjevaj moju pjesmu. Škoro je omiljen među domaćom publikom te uspješno puni dvorane diljem Lijepe Naše. A zbog velikog interesa publike u zagrebačkom Lisniskom  će održati dva koncerta 8. i 9. ožujka.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti online na www.Croatia-tickets.com i www.eventim.hr te na svim Eventim prodajnim mjestimai na Petrol BP Kaštela po cijeni od 50 kuna, dok će prvih 100 imati jedinstvenu priliku za jeftiniju ulaznicu od 40 kuna. 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij