hren

RAZVOJ, MARKETING I PROVEDBA DESTINACIJSKIH PROIZVODA, KULTURNI TURIZAM
Hrvatska turistička zajednica će u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija tijekom 2018. i 2019. godine realizirati program edukacije na temu ˝Razvoj, marketing i provedba destinacijskih proizvoda posebnih oblika turizma – kulturni turizam˝ uz izvođenje po dvije radionice u Zagrebu i Splitu, namjenjene predstavnicima javnog i privatnog turističkog sektora.

Stručne radionice namijenjene su zaposlenicima i djelatnicima javnog i privatnog turističkog sektora: direktorima turističkih zajednica i stručnim suradnicima u turističkim zajednicama na razini gradova, općina i županija, zaposlenima u lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma, zaposlenicima turističkih agencija koje posluju kao DMK i/ili potencijalni DMK (komercijalisti, produkt menadžeri, prodajni menadžeri, i dr.), gospodarstvenicima i drugim zainteresiranim dionicima.

Prva radionica  „Inovacije u kulturnom turizmu – Kako ga učiniti relevantnim i prihvatljivim“ održat će se u Cornaro hotelu, Sinjska 6 u Splitu, 9. listopada s početkom u 10 sati. Radionica ima za cilj prezentirati i pojasniti metodologije koje će potaknuti razvoj kulturnog turizma, učiniti kulturnu baštinu dostupnom i potaknuti razvoj novih i jedinstvenih iskustava. Radionica će istražiti i dati odgovore na pitanje zašto je pristup s fokusom na klijente i njihova iskustva ključan, na koji način primijeniti ovakav pristup u razvoju kulturnog turizma, koje su prepreke i kako ih uspješno prevladati.

Ista radionica održat će se dva dana kasnije, 11. listopada, u hotelu Palace u Zagrebu.

Druga radionica „Inovacije u kulturnom turizmu – Kako pospješiti komercijalne potencijale“ održat će se u Splitu, 10. listopada s početkom u 10 sati, također u hotelu Cornaro.
Za cilj ima prezentirati i pojasniti efikasne metodologije u svrhu jačanja komercijalnog potencijala kulturnog turizma. Studija slučaja se fokusira na primjeru trgovine u Buckinghamskoj palači, koja je otvorena 1993. godine i postigla odličan uspjeh. Ovaj modul će objasniti kako prepoznati komercijalnu priliku neovisno o vrlo osjetljivom značaju imovine i kako to iskoristiti na odgovarajući i uspješan način.

Ova druga radionica u Zagrebu će se održati također u hotelu Palace, s početkom u 10 sati, 12. listopada.

Predavač na radionicama je Stephen Spencer koji je radio i surađivao s nekoliko najprestižnijih britanskih brandova u maloprodaji, turizmu i ugostiteljstvu, uključujući Royal Collection, Historic Royal Palaces, the National Trust for Scotland, Hamleys, The O2 i Science Museum Group, oduševljavajući više od 30 milijuna posjetitelja. Radionice se odvijaju na engleskom jeziku.

Svi zaintersirani prijave za radionice moraju poslati najkasnije dva radna dana prije održavanja radionica putem linkova u nastavku.

Prva radionica Split
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8iwfsiPO6HZ0fjO3kkpVjz319CgrnAlRt_8jF74w6M52Xfg/viewform

Prva radionica Zagreb
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftlnTGl6JU79Wms3o--eIX0EonKBCe1rjGXJivB_06GeZ7RA/viewform

Druga radionica Split
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScvumaTkH2jZ2H7XFNSg6H1TGL9VofwIKL6SHftwjZWFvPOrg/viewform

Druga radionica Zagreb
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScznOEx7baYPO2Gfmge7mUiEun-_ssgF0CyyBdgGizp6atkZg/viewform


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij