TIJEKOM NAREDNOG TJEDNA
Iz javne ustanove Rera upućen je poziv poduzetnicima i svima koji to namjeravaju postati na prvi ciklus edukacija „Kampus za kreativce“, koji se, u sklopu projekta „Održivi rast i razvoj MSP-ova s naglaskom na KKI“, održava od 20. Do 24. Svibnja u Kaštel Lukšiću i Splitu.

Svrha projekta „Održivi rast i razvoj MSP-ova s naglaskom na KKI“ županijske ustanove za razvoj Rera, educiranje je  poduzetnika o razvoju inovativnih alata i tehnika, kreativnosti i poslovnih vještina te sinergijskog djelovanja u svrhu osiguranja dugoročno održivog i kompetitivnog rasta i razvoja stvaranjem konkurentnijih proizvoda, s naglaskom na kulturne i kreativne industrije (KKI).

Malo i srednje poduzetništvo temelj je razvoja EU gospodarstva i generator razvoja i zapošljavanja, a u uvjetima rastuće tržišne konkurencije i sve zahtjevnije potražnje za proizvodima veće dodane vrijednosti, poduzeća se suočavaju s nedostatnim informacijama, financijama i kapacitetima koji bi mogli stvoriti konkurentne proizvode. Zato je Projekt usmjeren prema osnaživanju kapaciteta naših poduzeća za stvaranje proizvoda i usluga veće dodane vrijednosti.

Polaznici edukacija će steći poslovne vještine i znanja neophodna za razvoj poduzeća, od rukovođenja, organiziranja, komunikacije, marketinga, procjene tržišta, izrade poslovnih planova i projektnih prijedloga za povoljno financiranje, međusektorskog umrežavanja i razvoja ženskog poduzetništva, nužne za rast i razvoj poduzeća. Naglasak je na poduzećima u KKI, ali i ostalima koji su u poslovanju i proizvodima usmjereni na korištenje inovativnih alata i tehnika, kao i individualne i grupne kreativnosti.

Sudjelovati možete na pojedinim od navedenih tema i to u dvorcu Vitturi u kaštel Lukšiću u ponedjeljak, utorak i srijedu, od 20. do 22. svibnja te na Ekonomskiom fakultetu u Splitu u četvrtak i petak, 23. i 24. svibnja.

- Molimo da sudjelovanje potvrdite pozivom/porukom putem WhatsAppa na 098 995 2292 navodeći ime vašeg poduzeća i dan/sat vašeg dolaska, u svrhu kvalitetnije organizacije edukacija – poručili su organizatori.

DETALJAN PROGRAM EDUKACIJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij