ZA PODUZETNIKE I DJELATNIKE
Početkom ovog tjedna u Splitu su se održavale edukacije Kampusa za kreativce, a u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja edukacije će biti upriličene u prostoru Muzeja grada Kaštela u Nadbiskupskoj palači u Kaštel Sućurcu.

- Ako ste vlasnik, direktor ili djelatnik male ili srednje tvrtke u kojoj želite razviti kreativne vještine i ugraditi ih u vaš model poslovanja, ovo je idealan sadržaj za vas. Odvojite svoje vrijeme, upoznajte se s kolegama i postanite dio kulturnih i kreativnih industrija – poručili su organizatori iz JU Rera.

Kampus za kreativce dio je  projekta „Održivi rast i razvoj MSP-ova s naglaskom na KKI“ županijske ustanove za razvoj Rera, kojem je svrha educirati poduzetnike i djelatnike iz malih i srednjih poduzeća o mogućnostima i načinima zaštite intelektualnog vlasništva, razvoju inovativnih alata i tehnika, a u svrhu osiguranja dugoročno održivog i kompetitivnog rasta i razvoja stvaranjem konkurentnijih proizvoda s naglaskom na kulturne i kreativne industrije.

Na edukacijama u Kaštelima zainteresirani mogu sudjelovati prema izboru pojedinih tema, Satnica  raspored  tijekom oba dana je:

11 do 12               - Mogućnosti i načini zaštite intelektualnog vlasništva
12 do 13               - Inovativni alati za razvoj inovacija s naglaskom na KKI
13 do 14             - Razvoj poduzetničkih vještina s naglaskom na KKI
14 do 14.45       - Pauza i individualno savjetovanje poduzetnika od strane stručnjaka
14.45 do 15.45   - Sinergijski razvoj poduzeća interdisciplinarnih sektora
15:45 do 16.45   - Izrada poslovnih planova i projektnih prijedloga

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje trebaju potvrditi putem WhatsAppa na 091 444 1957,  navodeći  ime/ime poduzeća te dan i sat dolaska.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij