hren

INTERVENIRALA POLICIJA
Dugi niz godina derutni hotel Palace u Kaštel Starom postao je mjesto gdje se često okupljaju osobe sumnjivog ponašanja, ali i mladih koji napušteni prostor hotela doživljavaju kao adrenalinski park te dodatno devastiraju prostor, a prema kazivanju susjeda to se intenziviralo u zadnja dva mjeseca.

Ove subote događanja u hotelu Palace navela su te susjede da pozovu i policiju u nadi da će smiriti mlade koji su tijekom prijepodneva dodatno uništavali preostali inventar unutar hotela.

- Danas smo zaprimili dojavu da je oko tog objekta narušavan javni red i mir, međutim kad smo došli na mjesto događaja nismo nikoga zatekli – kazala je iz PU Splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić te je dodala kako je prema njihovim informacijama riječ o maloljetnicima.

Ali i policija je mogla utvrditi da su oko hotela bile hrpe razbacanih dokumenata, stakla, kutija i sličnog.

- Protekla dva mjeseca po cijele dane divljaj, urlaju i rade nered. Danas su s katova bacali ladice namještaja, izbacili su puste papire s kutijama, fascikle, neku televiziju, staklo, madrace i jastuke. Zvali smo policiju jer su danas radili nered i na plaži – kazala nam je čitateljica koja je sve i fotografirala.

O svemu što se često događa oko hotela Palace više smo puta pisali proteklih godina, o požarima unutar objekta, neuređenom i za građane opasnom okolišu te nizu ostalih različitih problema. Hotel Palace kao dio Kaštelanske rivijere 2005. godine kupila je Tulipan grupa, no hotel je zbog financijskih problema prešao u vlasništvo jedne od banaka te je u tijeku stečajni postupak.

 

 

Foto:Čitatelj


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij