hren

Prema dobivenim informacijama, u zračnoj luci Splitu u Kaštelima u ovom trenutku sve podsjeća na neke filmske kadrove, a razlog je dojava o postojanju bombe u jednom od aviona koji se nalaze na pisti ove zračne luke.

Kako navode naše informacije, nakon što je avion na relaciji Prag - Split ušao u hrvatski zračni prostor, stigla je dojava o postavljenoj bombi te je avion prizemljen u splitskoj zračnoj luci i proglašen je 1. stupanj djelovanja.

U zračnu luku odmah su stigle jake policijske snage, u tijeku su postupci predviđeni za ovakve situacije, a u ovom trenutku radi se „preparkiravanje“ zrakoplova na pisti te je avion izdvojen.

Ovu vijest službeno su potvrdili i u PUSD

- Možemo potvrditi da je zrakoplov na relaciji Prag - Split sletio u zračnu luku Split te da se sukladno standardnim operativnim postupcima provjerava dojava o ugrozi koju smo zaprimili. Zrakoplov je izdvojen, svi putnici su napustili zrakoplov te je postupanje svih službi na terenu u tijeku. Zračna luka nije zatvorena za promet – naveli su policijski službenici.

Foto: čitatelj


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij