hren

ZA POJEDINE DOKUMENTE TREBA ČEKATI BROJ
Pune ruke posla ovih dana, kao što je to često tijekom turističke sezone, imaju djelatnici Upravnih poslova policijske postaje u Kaštel Sućurcu te su nadležni, kako bi posao bio učinkovitiji,  a stranke zadovoljnije, uskladili način primanja stranaka s trenutnom situacijom.

Upravni poslovi u PP Kaštela sa strankama rade ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom u vremenu od 7.30 do 14 sati, a utorkom od 9 do 16.30 sati.

- Zbog povećanog obima posla odnosno velikog broja građana koji trebaju naše usluge te obveze da se poštuju epidemiološke mjere, od 7.30 sati, a utorkom od 9 sati, strankama se dijele brojevi te stranke dobiju informaciju koliko okvirno trebaju čekati do prijema na šalteru – informirali su nas iz PUSD te naglasili da se građanima dnevno podijeli oko 60 brojeva, ali je broj zaprimljenih i obrađenih zahtjeva je puno veći jer neke stranke imaju nekoliko traženja.

Ono što je naglašeno je da se brojevi izdaju za poslove prijavništva, izrade putnih isprava i vozačkih dozvola, dok se brojevi ne izdaju za poslove oružja, državljanstva i poslove sa strancima te strankama koje preuzimaju dolumente, već se stranke primaju prema dolasku.

- Ovakav način rada privremeno je uveden zbog jako velikih gužvi posebno tijekom ljetnih mjeseci, ali i dok se ne provedu postupci osposobljavanja novih službenika koji će biti raspoređeni na obavljanje upravnih poslova – zaključili su u Odjelu za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PUSD.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij