hren

roadpol

Cilj ROADPOL-ove kampanje jest smanjenje broja smrtno stradalih osoba u prometu na razini Europe.

Naime, od 16. do 22. rujna 2021. godine u organizaciji europske mreže prometne policije ROADPOL održavaju se Dani sigurnosti u prometu

U prosjeku u Europi svaki dan smrtno strada oko 70 sudionika u prometu te je stoga cilj kampanje pridonijeti smanjenju broja smrtno stradalih osoba u prometu raznim preventivno-represivnim aktivnostima koje će se u sklopu kampanje provoditi diljem Europe.

U utorak 21. rujna 2021. obilježava se „Europski dan bez poginulih osoba u prometu“. Taj dan će se u svim policijskim upravama na području Republike Hrvatske pojačati preventivno-represivne aktivnosti policije s ciljem suzbijanja najtežih prometnih prekršaja, uz korištenje maksimalnog broja raspoloživih policijskih službenika i potrebne tehnike.

U sklopu navedenih aktivnosti na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske u suradnji sa  Županijom splitsko-dalmatinskom  provest će se akcija u prometu  #NetkoTeČeka.

Dodatne informacije o aktivnostima u okviru Dana sigurnosti u prometu svi zainteresirani mogu pronaći na interaktivnoj mapi na službenoj stranici ROADPOL Safety Days .


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij