predskola

UPISI ĆE SE VRŠITI TELEFONSKIM PUTEM ILI MAILOM OD 20. RUJNA
Dječji vrtić Kaštela uputio je poziv roditeljima predškolske djece koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u program predškole. Takozvana, mala škola obvezna je za svu djecu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u godini prije polaska u osnovnu školu.

Program predškole provoditi će se od 4. listopada. do 31. svibnja iduće godine, a namijenjen je djeci koja su rođena od 01. travnja 2015. do 31. ožujka 2016., odnosno koja će do 31. ožujka 2022. navršiti šest godina. O mjestu izvođenja programa ovisit će o slobodnim kapacitetima Dječjeg vrtića „Kaštela“ te broju zainteresiranih za program predškole.

Uz Zahtjev za upis potrebno je priložiti presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list djeteta i to bez obzira na datum izdavanja dokumenta, potom potvrdu nadležnog liječnika o obavljenom zdravstvenom sistematskom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić. Presliku mišljenja prvostupanjskog tijela vještačenja (CZSS) ili odgovarajućeg medicinskog i drugog nalaza, mišljenja i rješenja nadležnih tijela, ustanova i vještaka o postojanju teškoće o razvoju.

Upisi će se vršiti od 20. do 24. rujna putem telefona  021/225-480; 021/224-739  ili na e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , svakog dana od 8 do 13 sati.

Uz to iz DV Kaštela napominju kako će se roditeljski sastanak za roditelje djece polaznike Programa predškole održati  u srijedu, 29. rujna u 18 sati u Dječjem vrtiću „Maslina“  na adresi Put sv.Lucije 1, 21217 Kaštel Štafilić.

Roditelji su na navedeni sastanak dužni donijeti ispunjeni Zahtjev za upis djece u program predškole zajedno sa traženom dokumentacijom.

Obrazac Zahtjeva za upis djece u program predškole možete preuzeti Zahtjev predskola.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij