zabrana radova

Gradsko vijeće Grada Kaštela je na svojoj posljednjoj sjednici  donijelo je odluku o privremenoj zabrani izvođenja radova u 2022.g.

Ovom Odlukom privremeno se zabranjuje izvođenje radova za vrijeme turističke sezone na području Grada Kaštela, odnosno određuju područja, razdoblja kalendarske godine i vrijeme u kojem se privremeno zabranjuje izvođenje radova, utvrđuju opći uvjeti i razlozi zbog kojih se u pojedinim slučajevima mogu izvoditi radovi i nadzor nad provedbom odluke.

Pod građevinskim radovima koji se u smislu ove Odluke zabranjuju smatraju se zemljani radovi i radovi na izgradnji konstrukcije građevine.

Zabrana iz ove Odluke se odnosi na sve vrste građevina i radova osim građevina, odnosno radova za čije je građenje, odnosno izvođenje utvrđen interes Republike Hrvatske, uklanjanje građevina na temelju rješenja građevinske inspekcije ili odluke drugog tijela državne vlasti

Područje i razdoblje kalendarske godine primjene zabrane izvođenja radova je cijelo područje Grada Kaštela ukoliko se radovi trebaju izvoditi na objektu ili zemljištu u razdoblju od 15.srpnja do 15.kolovoza 2022.godine.

U razdoblju od 15.lipnja 2022.godine do 14.srpnja 2022.godine i u razdoblju od 16.kolovoza 2022.godine do 15.rujna 2022.godine područje primjene zabrane izvođenja radova je cijelo područje Grada Kaštela ukoliko se radovi trebaju izvoditi na objektu ili zemljištu čiji se rub nalazi na udaljenosti manjoj od 100 m od objekta u kojem se obavlja ugostiteljska ili turistička djelatnost.

Udaljenost od 100 m mjeri se u zračnoj liniji od objekta u izgradnji do objekta u kojem se obavljaju navedene djelatnosti.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno