prometna2 mala

POLICIJA POZIVA NA OPREZ U PROMETU NA TOJ DIONICI
Nešto prije 17 sati u Kaštel Štafiliću na brzoj cesti  u smjeru Splita dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U pomoć su pozvani djelatnici hitne pomoć, ali i vatrogasci, no kako su nam kazali u splitskoj policiji, na svu sreću s obzirom na težinu prometne za sada nitko od sudionika u nesreći nije teže ozlijeđen.

- Iako je upućena hitna na mjesto nesreći prema informacijama za sada nitko nije teže ozlijeđen. Policijski službenici na tom dijelu reguliraju promet i pozivamo na dodatni oprez jer slijedi obavljanje očevida - kazala je iz splitske policije Željka Radošević.

Zbog težine prometne nesreće, uslijed koje se jedan automobil prevrnuo na krov pozvani su u pomoć i djelatnici vatrogasne službe.

- Dobili smo dojavu o teškoj prometnoj te su na teren upućena dvoja vatrogasna kola s četiri vatrogasca iz DVD-a Kaštela i DVD-a Trogir – kazao nam je dežurni vatrogasac iz donjokaštelanskog vatrogasnog društva i dodao da je vozač iz prevrnutog automobila, ipak sam izašao iz vozila.

Zbog moguće prometne gužve na toj dionici u Kaštel Štafiliću prije Petrol pumpe u smjeru Splita mole se vozači za strpljenje te ukoliko su u mogućnosti za promet koriste staru kaštelansku cestu.

Foto: čitatelj


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada