hren

Limeni ljubimci poput automobila i motorkotača, ali i dostavna vozila te kamioni, često trebaju dodatnu njegu i primjeren izgled. A da bi upravo vaše vozilo  bilo čisto i uredno, u tome će vam, u svakom trenutku, pomoći novootvorena samoposlužna autopraonica Time out u Kaštel Lukšiću.

Ova samoposlužna autopraonica, modernog izgleda i sa suvremenom tehnologijom, nalazi se uz brzu cestu i to svega nekoliko stotina metara prije benzinske crpke iz smjera Split – Trogir, odnosno, uz istoimeni caffe bar.

Osim standardne ponude, autopraonica Time out nudi i cijeli niz ostalih programa te pomoćnih sredstava za što efikasnije i učinkovitije pranje vozila pa u ponudi imaju predpranje aktivnom pjenom, pranje vrućom vodom i praškom, vosak , četku sa šamponom , ispiranje, usisivače, sjajilo za gume , mirise , ispuh zrakom , mirise za interijer, upotreba mikrofibra krpe i drugo.

Za pojedine vlasnike problem je često i slobodno vrijeme koje mogu posvetiti svojim vozilima, no upravo iz tog razloga radno vrijeme autopraonice Time out prilagođeno je svima, ili jednostavnije rečeno, radno vrijeme je od 0 do 24 sata.

Svi ste dobrodošli, i vi i vaši limeni ljubimci, poručili su iz samoposlužne autopraonice Time out u Kaštel Lukšiću.

 


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij