hren

Hrvatska odbojkaška reprezentacija nije uspjela nadjačati reprezentaciju Argentine u prvoj od četiri pripremne utakmice ususret Europskom prvenstvu. Argentina je dominirala u sva četiri seta te je susret naposljetku završio rezultatom 4:0 (27:25, 25:18, 25:22, 25:19).

Najbolja na utakmici u hrvatskim redovima bila je kapetanica Samanta Fabris s 14 poena, a slijedile su je Matea Ikić s 13 poena, Božana Butigan s 10 poena, Lucija Mlinar sa 7, Beta Dumančić s 6, Martina Samadan i Laura Miloš svaka s po 5 poena te Klara Perić s 3 poena.

“Ovu utakmicu smo praktički poklonile. Napravile smo jako puno grešaka. Obrana nije bila na razini, loše smo postavljale blok i to nas je koštalo. Sljedeći susret ćemo vjerujem odigrati puno bolje. ” – istaknula je igračica Matea Ikić.

Za Hrvatsku su igrale: Rene Sain, Katarina Pavičić, Ema Strunjak, Božana Butigan, Nikolina Božičević, Laura Miloš, Lucija Mlinar, Matea Ikić, Beta Dumančić, Samanta Fabris, Martina Šamadan, Klara Perić, Lea Deak, Dinka Kulić i Karla Klarić.

“Smatram da smo dosta poena dale protivnicima. Sutra je novi dan i vjerujem da ćemo biti puno bolje.” – istaknula je igračica Klara Perić.

Hrvatske odbojkašice s Argentinom će u Zadru odigrati još tri pripremna susreta koji nas očekuju 9., 11. i 12. srpnja. Nakon toga slijedi kratka ljetna stanka prije posljednjih priprema za Europsko prvenstvo koje Hrvatska igra od od 18. kolovoza do 4. rujna u Hrvatskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj i Srbiji. Zadar je domaćin skupine C u kojoj će uz Hrvatsku igrati reprezentacije Italije, Bjelorusije, Slovačke, Mađarske i Švicarske.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij