hren

Nikola, Mate i Ivan su trenutačno tri najbolja igrača parova, ali Marin je taj koji može donijeti prevagu, on može dodatno dignuti razinu igre - kaže Ljubičić.

Ivan Ljubičić zna kakav je osjećaj osvojiti olimpijsku medalju. Ivan i Mario Ančić, s kojim je 2005. osvojio i Davis Cup, u dvoboju za broncu u Ateni 2004. svladali su legendarne Indijce 7:6 (5), 4:6, 16:14.

– Poseban je osjećaj osvojiti medalju. Možemo to usporediti s Davis Cupom, ali kada si u Olimpijskom selu, osjećaš da si s ekipom koja te razumije i koja je sretna zbog tvog uspjeha jer su to sve sportaši – kaže Ivan Ljubičić.

Hrvatsko se finale moglo naslutiti nakon četvrtfinala, ali sada izgleda nestvarno.

– Ono što rade Mektić i Pavić je nevjerojatno. I Dodig potiho radi nemoguću karijeru. Čilić ima Grand Slam naslov, Davis Cup, doda li tomu olimpijsko zlato, ulazi u konkurenciju za najboljeg hrvatskog igrača svih vremena, zajedno s Ivaniševićem. Marinu tu ne pomaže zatvoreni karakter, kao ni igre. Kod njega je ili crno ili bijelo.

Danas se samo treba smjestiti pred televizor. Treći meč od 9 sati.

– Nema tu favorita. Danas ne navijamo, već slavimo. Za javnost je nebitno tko će osvojiti. Nikola, Mate i Ivan su trenutačno tri najbolja igrača parova, ali Marin je taj koji može donijeti prevagu, on može dodatno dignuti razinu igre – zaključuje Ivan.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij