hren

Malo po malo, približavamo se završnici regularnog dijela Lige pionira. Nakon odigranih utakmica 8. kola stanje u gornjem dijelu tablice i dalje je nepromijenjeno, čini nam se da za sada imamo sedam sigurnih sudionika doigravanja dok će se za posljednje, osmo mjesto do samog kraja boriti ekipe Bomba, Neandertalci i Majstori s mora.

Tri vodeće ekipe, Zmajevi, Bezimeni i Small boysi, kao glavni favoriti u borbi za naslov prvaka Lige pionira ubilježili su nove pobjede, prvi od njih dosta lako dok su druge dvije ekipe morale uložiti puno više napora kako bi svladali svoje protivnike. Zmajevi su se tako, u neravnopravnoj utakmici poigravali s igračima Bombe, Bezimeni su dobili Rebus boyse u tvrdoj i napetoj utakmici dok su Small boysi uspjeli nadoknaditi zaostatak od dva pogotka iz prvog dijela utakmice protiv dobrih momaka Optimuma.

Nove pobjede, vrijedne plasmana u doigravanje ostvarile su ekipe Neandertalci i Torcida iznad svih. Dok su Neandertalci dobili Torcidaše iz Kaštel Novog ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Anti Plazoniću druga je Torcida bila bolja od Sova boysa zahvaljujući odličnoj igri Ive Perišina koji je bio i strijelac jednog pogotka te strijelcu dvaju pogodaka Toniju Ivakiću.

Laganom i visokom pobjedom protiv Majstora s mora u kojoj je s četiri pogotka posebno raspoložen bio njihov kapetan David Maros ekipa Plamena zacementirala je svoj plasman u doigravanje.

Raspored i satnica 9. kola Lige pionira:

Nedjelja, 1. kolovoza

19:30  Torcida iznad svih  -  Torcida K. Novi
20:10  Zmajevi  -  Majstori  s mora    
20:50  Plamen  -   Sova boys           

Srijeda, 4. kolovoza.

08:15  Optimum  -  Rebus  boys  
08:55  Bezimeni  -  Bomba
09:35  Neandertalci  -  Small  boys


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij