ribola mala

Rukometaši Ribole sjajno su startali u prvenstvo, s tri pobjede drže vrh ljestvice s Balić&Metličić akademijom, a ovaj vikend ih čeka ozbiljan ispit protiv Rudara iz Labina. Istrani su startali s dvije pobjede i upisali su samo poraz od Balićevih i Metličićevih pulena, tako da Ribolu nesumnjivo očekuje ozbiljan posao u nedjelju, 24. listopada u 18 sati. Ulaz u Sokolanu je besplatan, ali, jasno, uz Covid potvrdu i poštivanje epidemioloških mjera.

U najavi utakmice trener Davor Bujas ponajviše je zadovoljan zdravstvenim biltenom, jer mu je sastav napokon kompletiran, svi su spremni.

- Fokusirani smo na prvenstvo i gledamo utakmicu po utakmicu. Rudar je ekipa koja je ove sezone jako dobro startala s dvije pobjede. To je ekipa koja zna igrati, pokazali su da imaju kvalitetu, kako pojedinačnu, tako i ekipnu, ali mi smo u pozitivnom nizu i idemo ga nastaviti. Atmosfera u momčadi je jako dobra . Napokon smo se kompletirali nakon nekoliko ozljeda i bolesti. Nadam se dobroj utakmici, dobrom rukometu i našoj novoj pobjedi – kazao je Bujas.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij