twirlnig mala

KAŠTELANKE SU DOPRINIJELE OSVAJANJU BRONAČEN MEDALJE
U Poreču je završeno 34. Europsko prvenstvo u twirlingu na kojemu su sudjelovale reprezentacije iz Rusije, Češke, Slovačke, Bugarske, Rumunjske, Slovenije, Španjolske, Italije, Francuske, Engleske i Hrvatske. Na ovom velikom natjecanju, koje je okupilo oko 1200 natjecatelja, sudjelovale su i članice Twirling kluba Kaštela koje su, pod vodstvom trenerica Ivone Bašić i Alene Rako, ostvarile zapažene rezultate.

Kaštelanke Annabella Marjanović, Andrea Šalov i Sarah Pastuović bile su dijelom osmeročlane nacionalne ekipe, koja je nakon izvrsno odrađenog nastupa izborila finale i na koncu zauzela treće mjesto i Hrvatskoj priskrbila brončanu medalju.

Pojedinačno su djevojke iz kaštelanskog kluba uspješno predstavile svoju državu i grad, pa je tako Annabella Marjanović u juniorskoj dobnoj skupini solo 1 štap zauzela 13. mjesto te u kategoriji solo rhythmic twirl visoko 10. mjesto.

Andrea Šalov je u seniorskoj kategoriji solo 1 štap zauzela četvrto mjesto, a u paru s Klarom Crnković  izvrsno treće mjesto. Klara Crnković je u seniorskoj dobnoj skupini u kategoriji solo 2 štapa zauzela šesto mjesto, a u solo 1 štap 11. mjesto. Sarah Pastuović je u kategoriji rhythmic twirl seniori zauzela sedmo mjesto.

Naše su djevojke zaista s ponosom branile boje Hrvatske, a nakon nimalo lakog petodnevnog natjecanja želimo uputiti čestitke cijeloj hrvatskoj reprezentaciji, natjecateljicama i natjecateljima, trenerima, ali i svima onima koji su dali svoj obol da se natjecanje održi, poručuju iz Twirling kluba Kaštela. Djevojke sada idu na zasluženi, ali kratkotrajni odmor, nakon čega će uslijediti osmišljavanje novih koreografija za državno prvenstvo koje će se održati u prvoj polovici iduće godine – kazala je Daška Krajina predsjednica Kaštelanskih mažoretkinja.

Foto: PU Kaštelanske mažoretkinje


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij