judo skolsko mala

Proteklog vikenda u Splitu je održano Županijsko školsko natjecanje na kojem su nastupali i učenici kaštelanskih osnovnih škola, među kojima su posebno uspješni bili učenici i učenice škole Prof. Filip Lukas u Kaštel Starom i škole Bijaći u Kaštel Novom.

Dječaci iz škole u Kaštel Starom osvojili su prvo mjesto u muškoj konkurenciji te će se ogledati na školskom prvenstvu Hrvatske, dok su  djevojčice iz iste škole natjecanje završile na su završile na trećem mjestu.

Za školu prof. Filip Lukas prva mjesta osvojili su Luka Radić, Karlo Koudela, Ante Škopljanac, Roko Rozga, Duje Buzov, Toma Batinović, Matea Radić, Marija Škopljanac, Jelena Škopljanac i Nika Mujan. Na druga mjesta u svojim konkurencijama osvojili su Roko Buzov, Marko Rajčić, Roza Batinović, Lucija Koudela, Jelena Koudela i Gabrijela Zoko. Plasman na treća mjesta ostvarili su Toma Medvešek, Ivan Škopljanac, Mate Škopljanac, Toma Vujić, Marta Radić, Lukrecija Tešija i Klara Zoko. S nešto manje uspjeha natjecanje je završila Antea Čaljkušić na petom mjestu.

Učenice škole Bijaći osvojile su drugo mjesto, a dječaci iz iste škole plasirali su se na treće mjesto natjecanja.

Taj rezultat ostvarili su Roberto Grabić, Boris Čatlak, Zvonimir Guček, Petar Primorac, Anamarija Tučaj, Martina Tučaj i Eva Zelić osvojili prva mjesta, na druga mjesta plasirali su se Daniel Lovrić. David Herceg Buličić, Marta Sunara, Meri Čupić, Lucija Bokavšek i Katja Zelić, dok su Roko Lučin, Petar Brnada, , Rita Grgin, Klara Primorac i Marija Buličić bili treći. Svoj obol uspjehu dali su i Luka Kujundžić, Leon Županović, Ante Balov, Ante Jurić, Marin Primorac, Antea Čaljkušić i Erin Grubišić.

Učenici i učenice nastupili su pod vodstvom trenera Ante Batinić i Boško Rozga, koji su ujedno i treneri JK Kaštela, čiji su članovi i učenici ove dvije škole.

Foto: JK Kaštela


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij