barun bozo

Tenisač TK Resnik Božo Barun pobjednik je ovogodišnjeg HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske za seniore koje se ovog tjedna održavalo u Ogulinu, a tituli najboljeg u pojedinačnoj konkurenciji prethodila je dan ranije i pobjeda u konkurenciji parova.

Do titule pobjednika u pojedinačnoj konkurenciji Barun je došao pobjedama nad Stjepanom Majcanom iz Samobora 6:0 i 6:1, Lovrom Ercegom iz TK Split 1950 rezultatom 6:2 i 6:1 te pobjedama u četvrtfinalu protiv Ivana Karla Bana iz Ogulina 7:6 i 6:1 i u polufinalu protiv Zagrepčanina Mile Matića 6:3 i 6:4.
U finalnom dvoboju Barun se susreo s Denijem Žmakom iz Ogulina, a rezultatom 4:6, 6:3, 6:4. Barun se okitio titulom pobjednika.
Ovom pobjedom Barun je uzvratio  Žmaku za poraz u finalu Prvenstva Hrvatske na otvorenom ovog ljeta.

Dvostruka kruna za Božu Baruna stigla je u konkurenciji parova, gdje je s Jerkom Brkićem iz TK Split 1950 u finalu pobjedio Tina Bakovića iz Samobora i Roka Stipetića iz Ogulina rezultatom 6:3 i 6:2. Prije finala upisali su i pobjede protiv Tonija Dujmovića iz zadarskog Borika i Deni Žmaka iz Ogulina 6:1, 4:6 i 10:2, kao i Lovre Majcana iz Samobora i Antona Stipetića iz Ogulina 6:3 i 6:4.

Foto: HTS


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada