odbojka muski

U srijedu ponovno odbojkaški dan. Iako je sredina tjedna, odbojkaši Ribole u kupu igraju u Nedelišću protiv Centrometala, a odbojkašice Marine Kaštela u Karlovcu igraju zaostalu utakmicu Superlige protiv istoimenog domaćina.

Nakon oba poraza u dvostrukom programu protiv Vasas Obuda u MEVZA ligi prošli vikend, igračice Marine sutra su ipak favoriti protiv Karlovca. Stanje je takvo da će Kaštelanke ostati prve na tablici bez obzira kako dvoboj završio. Igra se u 19 sati, za nadati se da bi Marini ovo trebalo poslužiti za vraćanje samopouzdanja.

Odbojkaši Ribole svoj dvoboj četvrtfinala kupa počinju u 20 sati, a već se utemeljeno može reći da bi meč trebao biti napet. Jer, ova su se dva protivnika susrela prošlu subotu u prvenstvu, samo u Kaštelima, otišlo se na kraju u peti set. Prvenstveni dvoboj dobio je Centrometal, Kaštelani će sutra tražiti sportsku osvetu. A pobjeda bi bila bitna, ostanak u kupu održava mogućnost borbe i za taj trofej. Dakle, dvoboj je u 20 sati, a ljubitelji odbojke mogu ga pogledati na Youtube kanalu Ribole.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno

 
 

RAZVRSTAVANJE OTPADA
Razvrstavanjem do nižih računa i čistih Kaštela
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
PRIKUPLJANJE SVIH VRSTA OTPADA U 2022.
Način prikupljanja miješanog, biorazgradivog i reciklabilnog otpada