odbojka z7

Marina Kaštela poražena je u Starome sinoć od Mladosti. U derbiju čitave Superlige, ne samo kola, Zagrepčanke su bile bolje i s 3:1 slavile u Kaštelima. Marina je tek uspjela dobiti drugi set, sve ostale mladostašice su bile poprilično uvjerljive, samo u jednom su domaće uopće uspjele preći 20 poena. 

Marina - Mladost 1:3 (16:25, 25:19, 18:25, 21:25)

Mladost time postaje favorit broj jedan u prvenstvu, jer situacija je takva da će Zagrepčanke i Kaštelanke međusobnim dvobojima odlučiti tko je najbolja ekipa u Hrvatskoj. Zanimljivo da formalno Marina i dalje stoji na prvom mjestu tablice, jer Mladost mora odigrati jednu zaostalu utakmicu. Koju teoretski može izgubiti. Al' teoretski je svašta moguće, a malo toga realno ostvarivo.

OK Kaštela - Enna Vukovar 3:1 (25:19, 25:14, 25:27, 25:19)

Ta zaostala Zagrepčanki je protiv  Enne Vukovar, trećeplasiranog sastava Superlige koji je sinoć također bio u Kaštelima. I pomalo je nepravedno da je pobjeda OK Kaštela protiv Vukovarki pala u medijsku nemilost iza derbija lige. Jer mlade Kaštelanke su odličnom izvedbom pokazale da je lošiji start sezone bio samo slabost, a da imaju snage i spretnosti čak i za vrh se potući. Kad kažemo vrh, mislimo treće mjesto, prva dva su ipak nedodirljiva.

Kaštelanke su odličnom igrom kontrolirale meč, gošće su uspjele uzeti samo treći, i to pripetavanjem, trebalo im je 27 poena za to. Sve ostalo bilo je na strani mladih domaćih cura.

Superliga sad ide na zimsku pauzu, a na parkete se vraćaju u drugoj polovici siječnja. 

rezultati11

poredak11


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno