hren

Jedan od najboljih glazbenika, nagrađivani pjevač i autor u intimnoj atmosferi lijepe pozornice, kako je kazao, pružit će pravi mali spektakl u kojem će, vjeruje, svi uživati.

- Za Splitski festival sam vezan od mojih glazbenih početaka. Još ka dite sam nastupio sredinom 90-ih i svakako mi je značio za plasman pjesama. Izuzetno mi je drago što ću imati koncert kojim počinje Festival, garantiram lijepu večer i jedan topli vremeplov uz dobru zabavu - kazao je Petar Grašo.

Omiljeni pjevač se od pojave na pozornici festivala uvukao u srce publike i struke, za njegove koncerte se uvijek traži karta više. Svaki je njegov nastup iskren i emotivan, kako kao mladića koji je tek krenuo prema glazbenim vrhuncima, tako i danas kada sjaji na zvjezdanom nebu.
Upitali smo ga za osvrt na festival nekad i sada. Jedno je sigurno, kad nastupi trijumfira. Tako je bilo sredinom 90-ih, a nakon godina izbivanja i po povratku na Festival prije nekoliko godina. Pjesme 'Uvik isti' te potom 'Moje zlato' postale su, slobodno možemo reći, evergreeni.

- Skroz je drukčiji osjećaj, nešto vas vuče, a je li bilo bolje ili gore, to se i ne može usporediti. Činjenica je da se festival modernizirao, meni se sviđa i mislim da je tako i moralo biti - još nam je rekao.

Otkako je Splitski festival promijenio koncept, podsjetimo, održani su vrhunski koncerti Olivera Dragojevića i Stjepana Hausera, Parnog valjka, Josipe Lisac, Gibonnija i Massima na jedinstvenoj amfiteatarskoj pozornici na Prokurativama. Novi smjer Festivala zabavne glazbe pokazao se kao dobra odluka, a ispunjene tribine svjedoče o ljubavi koja traje. I ovogodišnja glazbena splitsko-festivalska pozivnica garantira da se istim ritmom nastavlja. Ulaznice za 59. Splitski festival, dodajmo,  mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij