hren

Raskošno izdanje sadrži kompletno nanovo remasteriran sav materijal snimljen u drugoj polovini 1970. u EMI studijima na Abbey Roadu u Londonu. Uključeni su i singlovi poslije Beatlesa "Give Peace A Chance", "Cold Turkey" i “Instant Karma!“, pa čak i demo snimci koje je na audio kasete John snimio u iznajmljenoj kući na Bel Airu u Kaliforniji u ljeto 1970.

Intimne, nikad viđene 8-milimetarske filmske snimke Johna Lennona i Yoko Ono Lennon snimljene kod Lennonove kuće u  Weybridgeu u Surreyu 1968. godine uparene su s novim Ultimate Mixom pjesme “Look At Me” s prvog solo albuma Johna Lennona „John Lennon/Plastic Ono Band“ iz 1970., za novi uzbudljivi video.

“Look At Me” druga je pjesma koja najavljuje reizdanje albuma „Plastic Ono Band“ s „podnaslovom“  „The Ultimate Collection“, 23. travnja, u svrhu obilježavanja 50 godina Johnovog transformirajućeg i utjecajnog remek-djela. Super deluxe box set s osam diskova predstavlja detaljan uvid u ono što je sam Lennon opisao kao najbolju stvar koju je ikad napravio.

Raskošno izdanje sadrži kompletno nanovo remasteriran sav materijal snimljen u drugoj polovini 1970. u EMI studijima na Abbey Roadu u Londonu. I ne samo to, uključeni su i singlovi poslije Beatlesa “Give Peace A Chance”, “Cold Turkey” i “Instant Karma!“ koji se nisu našli na prvom albumu, pa čak i demo snimci koje je na audio kasete John snimio u iznajmljenoj kući na Bel Airu u Kaliforniji u ljeto 1970. Dakako, tu su i razne rane studijske verzije pjesama s albuma, mnoštvo neobjavljenih i rijetkih demo snimki, proba, jam session svirki na kojima se mogu čuti i obrade velikana kao što su Chuck Berry, Little Richard i Fats Domino, te studijskih razgovora koji otkrivaju kako su pjesme nastajale.

Sve zajedno, ovo de luxe izdanje sadrži više od 11 sati snimljenog materijala, sveukupno 159 pjesama na 6 CD-a i 2 Blu-Ray disca na kojima se svih 159 pjesama nalazi u u hi-res 192kHz/24bit audio rezoluciji. Na 6 CD-a su 102 pjesme (koje su i na Blu-Rayu), u uobičajenoj CD kvaliteti za reprodukciju na CD playeru.

Izdanje sadrži i bogato ilustriranu knjigu od 132 stranice, poster „War is over! (if you want it) Love and Peace from John & Yoko“ i dvije poštanske razglednice.

Ljubitelji vinila također nisu zaboravljeni. Remasterirano izdanje remek-djela iz 1970. koje je Rolling Stone 2012. stavio na 23. mjesto najboljih albuma svih vremena, izaći će 23. travnja u obliku dvostrukog albuma.

Izvor: Novilist.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij